HTML

Télikert építés...mindennapjaink a szakmában

Mindennapjaink a szakmában...télikert építés, medencefedés, üvegtetők, kupolák építése, képek, fotók stb...kalandjaink

Friss topikok

Linkblog

Almínium tetőszerkezetes kocsibeálló, biztonsági üveggel

2012.12.14. 11:32 geokert

Az ingyenes helyszíni felmérés után beszereztük és elkészítettük - a pontos tervezések után - a vasanyagokat. A régi kocsibeálló elbontása után elkezdtük az új autóbeálló felépítését.

A felépített tetőszerkezetet elszállítottuk a tűzihorganyzóba ezt követően a szinterezőbe. A felület kezelések után a kocsibeálló szerkezetét újra vissza szállítottuk.

Az új kocsibeálló felépítéséhez most már minden készen áll. A tetőszerkezet felépítése nagyban hasonlít a terasztető építésére, csak itt nagyobb méretek vannak. Felépítettük a kocsibeálló tetejét és előkészítettük a szerkezet tetejét arra, hogy az üvegeket ráhelyezzük, ehhez fektető gumit (alias lapos gumi) használtunk.

Az üvegeket megrendeltük a pontos felmérés után. A helyszínre szállítás után a ragasztott üvegeket néhány óra alatt feltettük az új kocsibeálló tetejére.

Az üvegek felhelyezése után rögzítettük őket leszorító profilokkal, ill. takaró profilokkal. Ezek az anyagok alumíniumból vannak, így nem nehezíti meg a szerkezetet.

Az új kocsibeállóhoz még építettünk a hátsó részéhez egy bejáratot, ami fehér műanyag nyílászáróból építettük.

A megrendelő teljesen elégedett és mi is, szeretünk építeni :)

 
   
   

A munka mérlege:
  - 630 kg vasanyag
  - 680 kg biztonsági üveg
  - 70 kg alumínium
  - Kb. 200m lapos és leszorító gumi

További referenciánkat itt tekintheti meg: http://www.telikert.hu/galeriak

Szólj hozzá!

Címkék: terasztető

A bejegyzés trackback címe:

https://telikert-epites.blog.hu/api/trackback/id/tr734965077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása