HTML

Télikert építés...mindennapjaink a szakmában

Mindennapjaink a szakmában...télikert építés, medencefedés, üvegtetők, kupolák építése, képek, fotók stb...kalandjaink

Friss topikok

Linkblog

Hogy ne kelljen a kocsinak áznia az esőben, hóban!

2012.12.07. 02:55 geokert

Ez a kijelentés hangzott el a megrendelő szájából, amikor ki érkeztünk egy helyszíni felmérésre. Mert ugyan is elege lett abból, hogy viszonylag új autójával, nem tud fedett helyen parkolni. Ezért keresett fel bennünket, hogy megoldást nyújtsunk ennek a problémának a megszüntetésére. A helyszíni felmérésen kiderült, hogy egy nagyon igényesen elkészített gépkocsi beállóra lenne szüksége. Ami nem csak egy, hanem két autó parkolásának is megfelelő védettséget biztosít, az eső és a hó ellen.

Rövid beszélgetés után arra a döntésre jutottunk, hogy borovi fenyőből készült szerkezetre 16 mm-es polikarbonát tető kerüljön fel, ami teljesen megfelel a megrendelő elvárásainak.

A helyszíni felmérésen készült képre rárajzoltuk a kezdeti látványterveket a kocsibeállóról,ill. az előtte lévő kapu tetőről, amely nagyon tetszett a megrendelőnek.

kocsibeallo_latvanyterv_geokert.JPG

Miután a megrendelőnek is rendben volt az árajánlat, így leszerződést írtunk alá. Ezek után megkezdődtek a kocsibeállóhoz szükséges alapanyag beszerzése. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://telikert-epites.blog.hu/api/trackback/id/tr264952241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása