HTML

Télikert építés...mindennapjaink a szakmában

Mindennapjaink a szakmában...télikert építés, medencefedés, üvegtetők, kupolák építése, képek, fotók stb...kalandjaink

Friss topikok

Linkblog

Üvegtető javítás a "Teniszpályán"

2010.09.06. 22:41 geokert

Néhány napot eltöltöttünk a "Teniszpályán" Egy gyönyörű házat nevezünk így, mert teniszpálya méretű terasza van.

Tartozik hozzá 3 télikert is, a ház egyik fala szinte üveg. Egyébként a kert is gyönyörűen gondozott, rendben tartott, szóval az egész ház olyan mint egy ékszerdoboz.

Tartozik hozzá egy helyes fehér kutyus, akit ráadásul ugyanúgy hívnak mint a csapatunk egyik tagját. Ez néha vicces félreértésekhez vezetett.
 

Egy 3 télikerttel kiegészített házban a rengeteg üvegfelületen előfordulhatnak sérülések, egy-egy leesett virgcserép stb miatt. Magát a télikertet 4 éve építettük és ezalatt az idő begyűjtött néhány repedést amelyet külső fizikai sérülések okoztak. Külső fizikai sérülésekre nem vonatkozik garancia, ugyanakkor szavatosság igen, vagyis közösen kialkudott munkadíjért minden szükséges javítást elvégzünk. Így történt ebben az esetben is. Pár nap alatt sikerült a sérült üvegeket kicserélni és a télikertet felfrissíteni.

Szólj hozzá!

Címkék: javítás télikert

A bejegyzés trackback címe:

https://telikert-epites.blog.hu/api/trackback/id/tr932382317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása