HTML

Télikert építés...mindennapjaink a szakmában

Mindennapjaink a szakmában...télikert építés, medencefedés, üvegtetők, kupolák építése, képek, fotók stb...kalandjaink

Friss topikok

Linkblog

Passzívház bevilágító üvegfal, azaz télikert a komfort szolgálatában

2010.11.07. 23:47 geokert

Egy kedves tervező kolléga kért fel minket, hogy a megrendelője által megálmodott passzívházhoz segítsünk megépíteni egy teljesen üvegből álló falat és az azt megkoronázó háromszög thermo üvegekből álló fél kupolát. Talán korábban ő is forgatta a Szép házak magazint:) A felmérés után a műhely nekilátott leszabni a megfelelően méretezett fa tartóelemeket, amelyeket a helyszínre szállítottunk. Rövid fél napos munka következett, melynek során némi állványmászást sem mellőzve felhelyeztük az üvegeket tartó gerendákat és deszkákat.

Az üvegek közben szépen sülnek az üveges beszállítónknál, hamarosan mehetünk értük. Hőszigetelt biztonsági üvegek garantálják, hogy a passzívház nevéhez méltóan a hőeneregia jó részét a természetből nyerje, esetünkben a Napból.

 

Szólj hozzá!

Címkék: fa üveg kupola passzívház télikert

A bejegyzés trackback címe:

https://telikert-epites.blog.hu/api/trackback/id/tr852432545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása