HTML

Télikert építés...mindennapjaink a szakmában

Mindennapjaink a szakmában...télikert építés, medencefedés, üvegtetők, kupolák építése, képek, fotók stb...kalandjaink

Friss topikok

Linkblog

Erkély beépítés Panel Plusz program keretében

2010.09.29. 22:50 geokert

Részt vettünk egy Panel Plusz Program keretében kivitelezett télikert erkély beépítésben.

Érdekes volt együtt dolgozni majdnem olyan környezetben, ahol egyszer 14-15 lakás szépült és vált sokkal takarékosabbá a hőszigetelés korszerűsítésével. A mi megrendelőnk kapott az alkalmon, hogy a támogatott beépítés mellé egy bővítést is megrendeljen. Az újonnan nyert tér kb 3 négyzetméter volt, amely a konyháját egészíti ki. Az erkély ezen része korábban kihasználatlan tér volt, csak lomok tárolára szolgált. Így azonban egyszeri kis költséggel egy 3 négyzetméterrel nagyobb konyha alakult ki. Egy-egy ilyen bővítés ára a felét sem közelíti meg annak, ha ennyivel nagyobb lakást szeretett volna. Nem beszélve az extra hőszigetelő hatásról. Kb 3 nap volt az építés illetve a negyedik napon már csak 1-2 szépítést végeztünk el.

 

Acél zártszelvény szerkezet adja a szilárdságot, műanyag borítások, magas hőszigetelésű biztonsági üvegek a falak. Teljesen új arcot kapott a régi szocreál panellakás.

Szólj hozzá!

Címkék: panel építés erkély

A bejegyzés trackback címe:

https://telikert-epites.blog.hu/api/trackback/id/tr242382339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása