HTML

Télikert építés...mindennapjaink a szakmában

Mindennapjaink a szakmában...télikert építés, medencefedés, üvegtetők, kupolák építése, képek, fotók stb...kalandjaink

Friss topikok

Linkblog

Árajánlat készítések reggele

2010.08.31. 13:58 geokert

A mai napunk árajánlatok készítésével indult. Ahogy számoltam ma reggel 6 db árajánlatot kell elkészítenünk közösen a titkársággal.

telikert_dupla_szinten.jpgAmikor beérkezik egy érdeklődés, legtöbbször csak néhány adat áll rendelkezésünkre, úgy mint alapterület, alapanyag elképzelés, esetleg néhány egyedi álom. Ilyenkor felhívjuk az érdeklődőt és részletesen elmeséltetjük az álmát. Hova szeretné a télikertet, milyen célra használná a télikertet, milyen anyag, szín stb felelne meg legjobban az elképzeléseinek. Ekkorra bennünk már körvonalazódik a kivitelezés volumene és egy hozzávetőleges árajánlat. Azonban ez még messze nem az a pontosság, amelyet egy helyszíni szemle után tudunk biztosítani. A helyszíni felmérés során tovább pontosítjuk a terasz, erkély, medence, egyszóval az adott környezet paramétereit. Részletesen elmondjuk az egyes anyagok előnyeit-hátrányait és igény szerint tanácsot adunk a megálmodott építmény bármely részletével kapcsolatban.

Ha találkozik a megrendelő elképzelése és az általunk adott árajánlat, akkor sor kerül a szerződéskötésre, de ez már egy másik történet:)

Szólj hozzá!

Címkék: ár árajánlat télikert

A bejegyzés trackback címe:

https://telikert-epites.blog.hu/api/trackback/id/tr302380894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása